Cases.

Læs hvad andre fortæller om mine forløb og udbyttet af vores samarbejde

Projektleder i dansk IT virksomhed

Større selvsikkerhed 

Læs om hele forløbet »

Forløbet havde til formål at hjælpe en projektleder til at blive mere selvsikker i sin formidling i større forsamlinger og møder. Projektlederen har ansvar for store og komplekse projekter med budgetter op til 50 mio. kr.

Adm. direktør Claus Hermansen

Arbejde mere effektivt

Læs om hele forløbet »

Forløbets formål var at hjælpe Adm. Direktør Claus Hermansen fra Styrkeakademiet med at blive bedre til at lukke salget og arbejde mere effektivt. Styrkeakademiet er en dansk virksomhed som tilbyder undervisningsløsninger og materiale til skoler, med fokus på at skabe bedre mental trivsel og fokus hos eleverne.

Beierholm Køge

Trivsel og bedre forståelse

Læs om hele forløbet »

Medarbejderseminaret havde til formål at udvikle trivsel, fælles forståelse og forbedre samværet blandt de 25 deltagende medarbejdere på tværs af Beierholm Køges afdelinger. Beierholm er en landsdækkende dansk statsautoriseret rådgivnings- og revisionsvirksomhedskæde, som har afdeling i Køge.

Udtalelser

Morten udfordrer i den grad éns mindset, evner at stille de rette spørgsmål, som skaber mest mulig reflektion og udfordrer holdninger og antagelser. Jeg har absolut fået en masse ud af coach-forløbet, og giver Morten de varmeste anbefalinger!

Morten Rotvit

Filialdirektør, Handelsbanken

Jeg har brugt Morten i et større strategi forløb, i forbindelse med opstart på en ny ledergruppe, hvor han fungerede som facilitator og coach. Jeg og deltagerne var meget tilfredse, med forløbet og resultatet, som alle havde et “ejerskab” til. Mortens empatiske evner kombineret med den sjældne evne til, at være dybt engageret og motiveret i processen, uden at tage ansvaret – kan varmt anbefales.

Karsten Pedersen

Områdedirektør, Nordea

BOOK ET MØDE