The Five Behaviors®.

Praktisk datadrevet udviklingsværktøj

The Five Behaviors® databaseret teamduvikling

The Five Behaviors® er den eneste teamudviklingsløsning, der giver teammedlemmer mulighed for, gennem selvopdagelse og konstruktiv adfærdsudvikling, at omskrive de traditionelle regler for teamwork. Samarbejdet med en autoriseret partner, er din garanti for uddannede, dygtige facilitatorer.

Patrick Lencioni

“Sårbarhedsbaseret tillid opnås, når teammedlemmer anerkender, deres fejl, svagheder, og behov for hjælp, mens de anerkender andres styrker, selv når disse styrker overstiger deres egne.”

Gennemprøvet koncept

ultimative konkurrencefordel

Dokumenteret tilfredshed

Blandt teams og organisationer, der har arbejdet med The Five Behaviors® modelle er tilfredsheden 97%.

Effektfuld problemløsning

The Five Behaviors® sætter strøm til den sande kraft ved samarbejde, i en gennemprøvet transformerende læringsoplevelse.

Grundig læringsoplevelse

Alle teammedlem modtager, inden for rammerne af modellen, en personlig profil, der skaber forståelse for sig selv og andre.

Unikt teamudviklingsværktøj

Med udgangspunkt i teamets virkelighed, er programmet designet til, at skabe sammenhængskraft. Det banebrydende program er baseret på, bestselleren ”The Five Behaviors of a Cohesive Team”, der siden 2002 er solgt i mere end 3,2 mio. eksemplarer på verdensplan. Programmet er designet til, at løse hverdagens problemer og giver teammedlemmer en solid viden, om tilstanden i eget team. Der er klare anbefalinger til, hvad den enkelte kan gøre, for at forbedre teamets fremtidige resultater.

Mit team

Samarbejdspartnere, der sikrer høj faglig sparring,
samt skarphed i faciliteringssituationer

Elsebeth Grue Enggaard

Elsebeth har mere end 15 års erfaring som selvstændig udviklingskonsulent. Hun har speciale i lederudvikling, teamudvikling, konflikthåndtering samt motivation, trivsel og arbejdsglæde. Elsebeth og jeg har sammen udviklet teamkonceptet ’Det ægte High Performance Team’.

Et koncept baseret på 5B, primært til lederteams. Hun er uddannet erhvervscoach og NLP Business Practitioner. Som facilitator sætter Elsebeth en ære i at arbejde målrettet og resultatorienteret koblet med indlevelse, nærvær og god energi.

Tina Nielsen

Tina er selvstændig business- og stresscoach. Hun har arbejdet med mennesker i mange år og hjælper ledere, med at skabe positive forandringer og udvikle deres kompetencer, så de står stærkere i lederrollen. Hun hjælper teams med alt fra stresshåndtering, medarbejderudvikling, konfliktløsning og øget performance, hvor også det mentale felt bringes i spil.

Tina er tæt sparringspartner på 5B konceptet, primært med medarbejderteams. Hun er uddannet Stress- og businesscoach, samt har en Lederuddannelse fra KEA. Tina er desuden Everything DiSC© og The Five Behaviors® certificeret.

Koncepter

Med mine samarbejdspartnere

Elsebeth & Morten

Det ægte high performing team

Download materiale »

Struktureret forløb med lederteamet inkl. flere workshops og individuelle coachsessioner, for at maksimere udbyttet for den enkelte og virksomheden.

Tina & Morten

Den ultimative konkurrencefordel

Download materiale »

Skræddersyet indhold specifikt til dit team, og giver dermed mulighed for enpersonalisering af konceptet, så modellen kan bruges direkte tilproblemområdet.
BOOK ET MØDE