Executive Coaching

Skræddersyet lederudvikling der virker

“En øget bevidsthed, skaber bedre forudsætninger, for at træffe gode beslutninger”

Executive coaching er essentielt, for alle topledere, uanset om man er ansat direktør, eller ejerleder. Som direktør er der (for) mange, fokuspunkter. Det betyder at man som topleder, har behov for en, der kan hjælpe med, at sikre at fokus er det rigtige sted, samt hvad konsekvenserne af, det fokus betyder. De største erhvervsledere har indset, at eksterne input, fra betroede sparringspartnere, er essentielle for deres, videreudvikling. Det kan du få med denne type coaching. 

Ledelse handler om, at sikre fremdrift og udvikling. Dygtige topledere der har erfaring, med ledelse, er i stand til at øge egen og andres effektivitet. Executive coaching  handler om at udvikle kompetencer, eller indstilling, for at øge værdien, som den enkelte topleder skaber.

Transition

Transition er ordet for den udvikling, toplederen skal gennemgå for, at blive en dygtig og effektiv leder. Mange topledere udvikler sig gradvist, i rollen indtil et vidst punkt, hvor det er umuligt for én selv, at sørge for den videre udvikling. Når man har lavet transitionen, vil ens holdning til ledelse, have ændret sig til, i højere grad, at skabe resultater gennem andre og mindre om, at skabe succes via egne praktiske bidrag. Som erhvervscoach og lederudvikler, kan jeg igennem executive coaching, med at øge selvindsigten, på en tryg og resultatskabende måde, så man får mærkbare resultater, af at arbejde med sig selv, og sit lederskab.

Udvikling med bedre performance i højsædet

Træning i nye lederkompetencer

Det essentielle som topleder er, at du skaber resultater. Hvis du ønsker at gøre det på en bæredygtig måde, for  både lederen og organisation, så kræver det, at du er i stand til at kommunikere på en måde, så hele organisationen har lyst til at arbejde mod det mål.

Det hviler på dine skuldre, at du kan skabe følgeskab hos, dine medarbejdere, for de er din vigtigste ressource til, at indfri egne og organisationens ambitioner – og det er det dette executive coaching forløb, kan hjælpe med.

Indhold

Vores samarbejde øger din bevidsthed, om din egen lederadfærd. En øget bevidsthed betyder, at du ser på dig selv, og dine handlinger, gennem forskellige værktøjer i executive coaching forløbet. Ved at se på din lederadfærd, gennem forskellige værktøjer, kan du bruge de nye erkendelser, som hjælper dig videre i din lederkarriere.

Det har vist sig særligt succesfuldt, at anvende 360° feedback, som et af værktøjerne.

Forløb

Skræddersyet indhold, maksimal effekt

Executive Coaching

Teoratisk grundlag

Alle udviklingstiltag bygger på et velfunderet fundament, af teorier indenfor læring, organisatorisk udvikling, organisatorisk psykologi, neuropsykologi, positiv psykologi, emotionel intelligens, systemisk tænkning, narrativ teori, systemisk teori, tillagt min solide uddannelse i, og erfaring med, forandringsledelse. Derudover har jeg gennem de seneste 5 år, arbejdet mere og mere intensivt, med Leadership Pipeline, som værktøj til at forankre ledelsesopgaven..

Procesbeskrivelse

Målgruppe

Topledere, der ønsker at udvikle præstationsfremmende lederskab, og samtidig opnå mere overskud privat og professionelt. Alle forløb, tager udgangspunkt i toplederens ambitioner for sit lederskab.

Indhold

Inden forløbet starter, gennemføres en samtale om mål med forløbet. Disse mål danner grundlag for samtalerne og effektmålingen. Samtalerne foregår enten face-to-face eller online/telefon. Vi arbejder metodisk efter min egen model MESTR.

Varighed

For at maksimere toplederens mulighed for læring og forankring, strækker forløbene sig typisk mellem 9-12 mdr.

Effektmåling

Som noget unikt, gennemføres en effektmåling i forbindelse med forløbet. Så du kan vurdere effekten af forløbet og din egen indsats.

Executive coaching til topledere

Bidrag til toplederens udvikling

Executive Coaching er en løsningsfremmende samtaleform, hvor coachen hjælper toplederen med, at få løst de udfordringer, som toplederen finder relevante. Alt kan løses i dialogen, for hele teknikken i executive coaching går ud på ,at sikre, der er nok motivation og engagement, i at udføre den handling/beslutning, som samtalen handler om. Derfor er en executive coachs vigtigste egenskaber, som støtter toplederen i at udføre jobbet:

E

sætter sig hurtigt ind i toplederens situation

E

evner at spørge til ”blinde pletter” hos toplederen

E

evner at udfordre toplederen, på en konstruktiv måde

E

skaber commitment til fremtidige handlinger

E

understøtter den personlige udvikling toplederen gennemgår

Executive Coaching er velegnet i følgende situationer:
E

Resultatskabende lederskab, ledelsesværktøjer der sikrer proaktivitet i organisationen

E

Selvindsigt og værdiafklaring, gennem personlig udvikling

E

Nye vinkler på problemstillinger, der hindrer fremdrift i organisationen

E

Præstationsfremmende værktøjer, der gavner toplederen og organisationen

E

Større succes for toplederen og organisationen, via bedre samarbejdsrelationer

E

Karriereafklaring, en afgørende faktor for toplederens motivation

E

Samarbejdsproblemer i direktionen, eller bestyrelsen

Morten udfordrer i den grad éns mindset, evner at stille de rette spørgsmål som skaber mest mulig reflektion, og udfordrer holdninger og antagelser. Jeg har absolut fået en masse ud af coach-forløbet, og giver Morten de varmeste anbefalinger!

Morten Rotvit

Filialdirektør, Handelsbanken

Jeg har lige afsluttet, en 3 måneders coaching session med Morten. Jeg kan klart anbefale ham, hvis man ønsker, en personlig forandring. Morten er god til, at lytte bedre til at prikke og lirke, dine inderste tanker frem, og så er han bedst til at få mig til at indse, kernen i problemstillingerne, og få mine tanker i rigtig retning. Han er 100% alle pengene værd, for alle som gerne vil opleve en positiv personlig udvikling.

Brian Norup

Head of Sales

Book et møde