Adm. direktør Claus Hermansen

Forløb for at blive bedre til at lukke salget og arbejde mere effektivt
” Snævret aktivitetspaletten ind, så den stemmer med de strategiske fokuspunkter, vi beslutter. Allokeret salgsressourcer om, så mere fokus er på research, hvilket sikrer mere varme emner (…) Vores virksomhed søgte coaching til at bruge ressourcerne smartere og samtidig metoder til at vækste, da vi kom i kontakt med Morten. Igennem 10 sessioner coachede Morten os til at skære ned i antallet af fokuspunkter og bruge vores salgsressourcer smartere og bedre. Vi har været meget glade for forløbet, som også betyder, at vi ikke arbejder så meget.”
Claus Hermansen, Adm. direktør i Styrkeakademiet
Forløbets formål var at hjælpe Adm. Direktør Claus Hermansen fra Styrkeakademiet med at blive bedre til at lukke salget og arbejde mere effektivt. Styrkeakademiet er en dansk virksomhed som tilbyder undervisningsløsninger og materiale til skoler, med fokus på at skabe bedre mental trivsel og fokus hos eleverne.

Proces

Forløbet startede med en målsætningssession, hvor vi gennemgik Claus’ egne, samt virksomhedens, mål og ambitioner. Claus forklarede, at han ønskede at virksomheden nåede en bestemt milepæl i omsætning og derudover flere forretningsmål, men at han oplevede desperation og store udfordringer ift. fokus og effektiv brug af både tid og resurser.

Baseret på Claus’ målsætninger udarbejdede vi både forretningsmål, samt personlige adfærdsmål og en handlingsplan med henblik på at forbedre Claus’ adfærdsmønster, fokus, mentale kraft og stresspåvirkning. For at forbedre Claus’ performance, anvendte vi nogle forskellige fokuseringssamtaler med det klare formål at hjælpe Claus med at holde fokus på det der ville opfylde Claus’ og virksomhedens mål.

Vi arbejdede gennem 10 sessioner med forskellige teknikker og værktøjer for at Claus kunne tilpasse sit fokus, og afprøve teknikker til at arbejde mere effektivt. Undervejs lavede vi en opfølgning på aktuelle successtal, og gennemgik herefter feedback af den nye adfærds tilpasning.

Gennem hele forløbet arbejdede vi aktivt med at styrke og skærpe både fokus og de nye adfærdsmønstre hos Claus. Dette indebar evaluering af afprøvet adfærd i forhold til aftalte målsætninger, men også formulering af nye målsætninger til efterfølgende session. Som en afrunding på coachforløbet havde vi et sidste opsamlingsmøde, hvor vi gennemgik Claus’ udvikling og resultater.

Resultater

Efter forløbet havde Claus oplevet en betydelig forandring i sin måde at arbejde på og livsstil. På arbejdspladsen kom dette til udtryk gennem mere mental klarhed og mere tid afsat til research og opfølgning af forretningskristiske fokuspunkter.
Herudover oplevede Claus også mærkbare resultater i form af at få mere fritid, og et lavere blodtryk som følge af mindre stresspåvirkning.

Endvidere bidrog forløbet til et positivt syn på sig selv og indre ro, når det kom til egne evner og kommunikation. Hertil en større motivation for at arbejde mere på sig selv.

Læs mere om lederudvikling her.

 

Hvor tilfreds er du med forløbet generelt?

Hvor tilfreds erdu med Morten som Coach?

Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Morten som coach?

BOOK ET MØDE