Foredrag.

Engagerende og inspirerende

Foredrag

Engagerende og inspirerende facilitering

Arbejdsglæde og trivsel, er nøglen til et sundt arbejdsliv. Det er samtidig også nøglen til, bedre resultater for individet og virksomheden. De virksomheder der har forstået, at den vigtigste faktor for virksomhedens succes, er medarbejderes trivsel og engagement, har en klar fordel over de virksomheder, der stadig leder på gammeldags, manér.

Det kræver ledelsesmæssigt mod, at udfordre tidligere tiders lederdogmer, men de er forældede og derfor er det nu, din virksomhed skal starte med, at øge trivsel hos medarbejderne.

Jeg syntes det var super spændende, at lære noget mere om hvordan hjernen fungerer, og hvor vigtigt det egentlig er, at give sig tid til at dyrke det mentale.

 

Morten lød meget entusiastisk, omkring emnet og det smittede af på mig i hvert fald.

Deltager 7. oktober 2020

For mit vedkommende, var Mortens besøg enormt lærerigt, og det har sat nogle tanker i gang hos mig, om hvordan jeg kan blive bedre til at holde mentale pauser, i min hverdag.

 

Morten var en enormt dygtig oplægsholder, og meget spændende, at lytte til.

Deltager 7. oktober 2020

Jeg synes, at det var intet mindre end genialt. Jeg fortalte troligt om det, derhjemme. Det er ret vildt, hvad man egentlig kan gøre, med nogle relativt få værktøjer.

 

Morten var virkelig også rar, at høre på 😊

Deltager 7. oktober 2020

Mine Foredrag

Hjernen på arbejde eller mere engagement nu!

Hjernen på arbejde

Et utraditionelt foredrag, der giver dig viden, indblik og indsigt i hvordan vores hjerne fungerer. Du forlader foredraget, med oplevelser på egen krop, af hvor stærk vores hjerne er. Du vil lære om mentaltræning, som er et uvurderligt redskab for alle, der ønsker at opnå noget med deres liv. Mentaltræning egner sig både til helbredelse, forebyggelse og optimering. Så uanset hvad du har behov for, er mentaltræning dit foretrukne værktøj efter foredraget. Du vil prøve en LIVE mentaltræning, så du selv oplever det.

Målgruppe:

 • Virksomheder, der ønsker at sætte mental sundhed på dagsordenen
 • Private eller offentlige organisationer, der ønsker et let og praktisk foredrag om mental sundhed
 • Virksomheder, der har høj aktivitetsniveau og travlhed i hverdagen

Udbytte:

 1. Gratis mentalt overskud
 2. Oplevelse af mentalt overskud
 3. Indsigt i hjernens sammensætning
 4. Brugbare værktøjer til at bevare mentalt overskud

Varighed:
2,5 timer

Mere engagement nu!

Foredraget der hjælper den enkelte til, at opleve mere engagement i hverdagen. Du kender sikkert følelsen af, at være kørt død i arbejdet/hverdagen, dette foredrag hjælper dig, med at få en energi indsprøjtning, så du igen får øje på det, der giver dig energi og værdi i jobbet. Du får simple, konkrete og anvendelige værktøjer til, at bevare engagement og arbejdsglæde i flere måneder efter foredraget. Foredraget er især velegnet til grupper på max 20 personer, da der i foredraget også er indbygget værktøjer til at hjælpe hinanden som kolleger i at opretholde engagement i hverdagen.

Målgruppe:

 • Virksomheder, der ønsker at inspirere medarbejdere med engagement
 • Private eller offentlige organisationer, der ønsker at investere i medarbejdernes evne til at hjælpe hinanden

Udbytte:

 1. Trænet fokus på det der virker i hverdagen og det der giver engagement
 2. Hjælp til at oparbejde engagement i hverdagen
 3. Brugbare værktøjer til at bevare engagement og effektivitet i arbejde
Jeg er fast samarbejdspertner med SPEAKERSlounge, hvor I også har mulighed for at booke mig til foredrag eller workshops (enten virtuelt eller fysisk).
BOOK ET MØDE