Har du planlagt næste års kick off eller leder du stadig efter “den gode måde” at starte.

16. september 2017

Jeg har efterhånden talt, med rigtig mange ledere, der ønsker at gøre årets kick-off helt speciel, og samtidig skabe et fælles fundament, for et forrygende 2018. Der findes utallige måder, at afvikle det på, og succesraten kommer også til, at påvirke dit lederskab for resten af 2018. En af de metoder, der sikrer teamånd, fælles forståelse og tilgang til kreativitet er LEGO® SERIOUS PLAY®. LSP handler ikke kun om at bygge eksisterende, modeller af verden – det handler om, at bygge ny viden og åbne op for nye, værdiskabende perspektiver. Det er en faciliteret ide- og kommunikationsskabende teknik, som kan anvendes i alle typer af organisationer og teams.

Leg med formål

Hvorfor LSP? Det er egentlig ret simpelt! Fordi vi opnår de bedste resultater, når vi bruger vores fantasi. Frigørelse af kreativitet, kræver at vi leger, ligesom dengang vi var børn. Mens vi vokser op, fjerner vi langsomt meget af vores kreativitet, fordi det ikke er passende at “lege på jobbet”, medmindre det står i jobbeskrivelsen. LSP hjælper dig med at finde, dit indre barn og lege med virkeligheden, som den ser ud lige nu – med et formål!

Fundamentet

Metoden bygger på et solidt fundament, af videnskabelige teorier, indenfor bl.a. forretningsstrategi, organisatorisk udvikling, psykologi og læring. Metoden bygger på konceptet om, at “viden ligger i hånden”. LSP er baseret på, den overbevisning, at via seriøs leg, og konstruering af metaforiske 3-D modeller, bliver du i stand til, at frigøre din kreativitet. Kreativitet og fantasi er nødvendig for, at udvikle en innovativ og dynamisk strategi, baseret på en klar forståelse af dit firma’s identitet.

Her er en bonusartikel fra World Economic Forum, der handler om hvilke færdigheder, der skal til for at klare sig på arbejdsmarkedet i fremtiden.

Udbyttet

Konceptet hjælper til at højne tilliden, og selvsikkerheden i teamet og derigennem skabe, engagement og fælles commitment mod målet. Det værdifulde sker i processen, hen imod det ønskede resultatet. Du vil opleve, at det er en oplevelse der huskes, i flere år efter, fordi det er så kraftfuldt, at arbejde med 3-D modeller som gør det abstrakte, meget konkret.

Samarbejd med en erfaren professionel erhvervscoach med mere end 15 års praktisk erfaring med forandringsledelse, strategieksekvering og læring.

BOOK ET MØDE